CE EN 15250

Asiakaskohteet

Kodikasta lämpöä tasaisesti ja pitkään

Kodikasta lämpöä tasaisesti ja pitkäänKun talvella ulkoilun jälkeen tulee sisään, niin raitistunut nenä haistaa, tuleeko lämpö puulämmitteisestä takasta vai sähköpatterista. Tuoksu on hyvin kodikas”, sanoo teollisuusneuvos Esko Ollila. Ollilan Kustavissa sijaitsevan vapaa-ajan asunnon alakerta lämpiää Hopealoimun takalla, jonka yläosassa on haudutusuuni.

Hopealoimun tulisijat tulivat tutuiksi 1990-luvun alussa messuilla. ”Ne olivat hyvän näköisiä, ja kun valmistaja vielä sijaitsi lähellä, vaihdoin takkamerkkiä. Hopealoimun takka lämpiää saman tien ja antaa tasaisen lämmön pitkään, ja lämpö on paljon paremman tuntuista kuin sähköpatterissa. Asennuspalvelukin toimi hyvin kun hankimme toisen Hopealoimun tähän uuteen mökkiin vuonna 2000 [ensimmäisen uunin Ollila siis muurasi itse]”, Ollila toteaa. Hän on erityisen tyytyväinen Hopealoimun verhoilukiviin, jotka sopivat hyvin mökin tunnelmaan. ”Seinä on käsin tehdyn tuntuinen, sillä laatat ovat eri kokoisia eikä niissä ole mitään kaakelin tuntua. Verhoilu on tehty sovittelemalla, ei latomalla.”

Sisustuselementti ja lämmön lähde

Sisustuselementti ja lämmön lähde

”Takan antama lämpö on hyvin tunnelmallista, ja me poltammekin siinä puita joka päivä”, sanoo Pia-Liisa Äijö. Hän rakennutti miehensä Robert Olanderin kanssa Vaasan Suvilahteen asuntomessualueelle talon heinäkuussa 2008. Takan ulkonäkö saattaakin hieman pettää. ”Moni on sanonut yllättyneensä, kuinka moderni tämä on sisältä, kun ulkonäkö on niin perinteinen”, ABB:llä koulutuspäällikkönä työskentelevä Pia-Liisa sanoo. ”Halusimme suoraviivaisen, modernin takan, ja se sulki monta vaihtoehtoa pois. Koska saman takan kanssa eletään kymmeniä vuosia, pitää sen todella miellyttää silmää. Päädyimme Hopealoimuun, koska sieltä tehtiin niin hyvä tarjous ja heidän funkistakkansa ovat todella hyvän näköisiä.Hopealoimun takan väritys on erityisesti Pia-Liisan mieleen. ”Valkoinen rappaus yhdistettynä luonnonkiveen sopii erityisen hyvin kotimme värimaailmaan. Toimitus tuli ajallaan, ja asentajista näki, että he ovat ammattilaisia. Ihana takka kaikin puolin”, Pia-Liisa sanoo.

Ammattilainen osaa arvostaa kotimaista laatua

Ammattilainen osaa arvostaa kotimaista laatuaPirkkalalaisella timpurin töitä tekevällä Jone Sorsalla sekä hänen avovaimollaan Kirsi Salmisella on käytössä jo toinen Hopealoimun tulisija. Rakentamisen ammattilaisena hän on oppinut arvostamaan kotimaista laatua.
Hopealoimun tulisija on yksi parhaista lämmön lähteistä, varsinkin tiilitakkoihin verrattuna. Ensimmäinen Hopealoimu-tulisija oli niin hyvä, että päätimme hankkia tähän uuteen taloon samanlaisen Tulisijan tehokkuus yllätti pariskunnan. ”Kun poltimme kovalla pakkasella kaksi pesällistä puita illalla, nousi huoneiston lämpötila seuraavana aamuna 30 asteeseen, ja sitä seuraavana aamuna se oli vielä 26 astetta. ”Silloin huomasimme, kuinka nopeasti tämä lämpiää ja kuinka tasaisesti ja pitkään se antaa lämpöä”, Kirsi sanoo. ”Vaikka talossamme on asuinneliöitä yli 140, tulisija riittää hyvin koko asunnon lämmittämiseen.”

Hopealoimu-asiakaskohteita

Asiakkaiden kokemuksia Hopealoimusta

 • ”Hopealoimun kauniit, yksilölliset ja erittäin tehokkaat tulisijat eivät luojan kiitos ole persoonattomia nurkan täytteitä.”
 • ” Me ollaan lämmitetty nyt n. vuoden verran Hopealoimun takalla. Lämpöä on riittänyt ja on vielä aamullakin hyvin lämpimän tuntuinen kun edellisiltana on lämmitetty. Luukunkin kun avaa niin sieltä hohkaa selvästi lämmintä ilmaa ja samoin pinta tuntuu lämpöiseltä.”
 • ”Meillä on S2E-L/LL2 ja siinä on poltettu monta vuotta kaikkea rakentamisesta jäänyttä jätelavaa ja ehtaa koivuhalkoa. Ei ole tullut mitään valittamisen aihetta mieleen. Ostaisin toistekin, jos olisi tarvetta.”
 • ”Takassa käytetty kivi on todella kaunista ja se säihkyy valossa hopean kirjavana.”
 • ”Kaikki kehuu että kaunis kivipinta, rasvaläiskät saa pois helposti liuottimella, kivi kun ei ime mitään, pahemmat noet olen hionut hiomakankaalla ja kivi on taas kuin uusi”
 • ” Sopii takkahuoneen ilmeeseen kuin nenä päähän.”
 • ”Nuohooja kehui. Ja kyseli miten päädyttiin siihen. Meillä yksi kriteeri oli, ettei pinta saa kuumeta niin kuumaksi … Ettei pala käsi jos lapsi vahingossa koskee. Saadaan mukavampaa lämpöä ja pitempään.”
 • ”Nuohoojankin mielestä ihan asiallinen, ei turhia tai hankalia krumeluureja.”
 • ”Takat olivat juuri se mitä etsimme ja kaikin puolin hyvältä vaikuttaa hintatasoa ja palvelua myöten.”
 • ”Meillä on kaksi Hopealoimun takkaa olemme tosi tyytyväisiä. (…) tää Hopealoimu on meistä parempi.”
 • ”Asennus toimi moitteettomasti ja nopeasti. Lämmityskyky hyvä. Reklamaatioon asennoiduttu hyvin (luukussa pikkuvika).”
 • ” Hopealoimu on ainoa paikka, missä mallin voi valita vapaasti ja katsoa hinnan sitten.”
Haemme edustajia ja muurariedustajia ympäri maata.
 • Parasta paloa

  Tulisijat toiveittesi mukaan. Suuri tai pieni, perinteinen tai moderni. Kivi, laasti tai kaakeli. Kestävä sekä pestävä. Leivontaan ja lämmitykseen. Energiansäästöön ja tunnelmaan.

25-vuotta